Over Sonora

SonoraMuziek is al meer dan 60 jaar hét adres voor muziekliefhebbers en muzikanten in Zeeland en Belgisch Vlaanderen. De oorsprong van SonoraMuziek ligt in Axel waar in 1937 het familiebedrijf Koster-Dey opende. In die tijd was de winkel gevuld met harmoniums, later orgels en piano’s en in de loop der jaren is dit uitgegroeid tot een volwaardige muziekwinkel met daarbij zelfs een grote lp en cd- afdeling.

In de jaren ’50 is Muziekhuis Sonora in Terneuzen erbij gekomen waar nog meer de nadruk op professionele instrumenten en geluid werd gelegd. In 1999 sloten de deuren in Axel en in April 2000 is SonoraMuziek verhuisd naar  een nieuw pand naast C&A in de winkelstraat in Terneuzen. In 2003 is de CD-afdeling verdwenen en wordt er volledig geconcentreerd op kwaliteits muziekinstrumenten en geluidsapparatuur van de bekendste merken.

Ook voor reparaties aan je instrument en afstellen of opnieuw besnaren van bijvoorbeeld je gitaar of bas kan je in de winkel terecht. Problemen met opleggen van nieuwe snaren? Dan vervangen wij je snaren voor je in de winkel. 
Goed advies, Kwaliteit én Service staan bij SonoraMuziek voorop!  Breng ook eens een bezoek aan onze winkel en laat je verrassen door ons ruime assortiment en vakkennis. En dit allemaal aan de scherpste prijzen! Ergens anders een goedkopere prijs gezien? Bel of mail ons